Termeni și condiții

Acest website este operat de QWERTY SRL. De-a lungul site-ului, termenii „noi”și „nostru” se referă la QWERTY SRL. QWERTY SRL ofera acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele, produsele și serviciile disponibile de la acest site către Dvs., utilizatorul, condiționată de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și avizelor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru și / sau prin cumpărarea vreunui produs de-al nostru, vă angajati în „Serviciul” nostru și sunteti de acord să respectați următorii termeni și condiții ( „Termenii serviciului”, „Termenii”), inclusiv acei suplimentari și politicile referite aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitarea utilizatorilor, care sunt cititori, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție înainte de a accesa sau folosi site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați Termenii. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentului contract, atunci  nu este posibilă accesarea site-ului sau utilizarea vreunui serviciu, achiziționarea produselor. În cazul în care acești Termeni de utilizare sunt considerate o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la Termenii serviciului.

Orice caracteristici sau instrumente noi adăugate la depozitul curent trebuie să fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteți reciti în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții de furnizare a serviciilor prin postări ale actualizărilor și / sau modificărilor pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul site-ului după afișarea oricăror modificări, constituie acceptarea acestora.

SECȚIUNEA 1 – TERMENII MAGAZINULUI ON-LINE

Fiind de acord cu Termenii serviciului, declarați că reprezentați sau aveți cel puțin vârsta majoratului  în statul Dvs. de reședință și Vă dați acordul utilizării acestui site, oricărei persoane minore aflate în întreținerea Dvs.

Nu aveți dreptul utilizării produselor noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți  încalca legile din jurisdicția dumneavoastră utilizând aceste Servicii (incluzând nelimitat și legile privind drepturile de autor).

Nu puteți transmite viruși sau orice cod de natură distructivă.

O încălcare sau violare a oricăruia dintre acești  termenii va rezulta în rezilierea/încheierea imediată a serviciilor dumneavoastră.

Beneficiarii serviciilor și produselor noastre iși exprimă în mod expres și fără echivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite în scopul comunicării cu ei în momentul acceptării Termenilor și condițiilor.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru oricine, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că, conținutul (neincluzând informațiile cardurilor de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru conformarea și adaptarea cerințelor tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informațiile cardurilor de credit sunt  întotdeauna criptate în timpul transferului de-a lungul rețelelor.

Sunteți de acord de a nu reproduce, copia, vinde, revinde sau de a exploata orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau al orcărui contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără acordul nostru  explicit în scris.

Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse doar prin conveniență și nu vor  limita sau afecta în vreun fel acești termeni.

SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚEA, INTEGRALITATEA ȘI CRONOLOGIA INFORMAȚIILOR

Noi nu suntem responsabili în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este oferit doar pentru informații generale și nu trebuie să fie invocate sau utilizate ca bază unică în luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare de informații, mai precise, mai complete sau mai oportune. Încrederea acordată  materialului de pe acest site se face pe propria răspundere.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt  actuale și sunt furnizate doar ca referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificările site-ului.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PRETURILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau întrerupe Serviciul/Produsul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare, în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau către orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returului sau schimbului  doar  în conformitate cu politica de returnare.

Noi am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar în magazin. Nu putem garanta acuratețea  culorilor pe ecranul computerului/ dispozitivului Dvs.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a  limita vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Am putea exercita acest drept, de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de orice produse sau servicii oferite. Toate descrierile produselor sau stabilirea prețurilor produselor se pot schimba în orice moment, fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a intrerupe orice produs, în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care este interzisă.

Nu garantăm că serviciile, calitatea oricăror produse, informațiile sau alte materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră, vor satisface așteptările dumneavoastră, sau că vom corecta oricare din erorile Serviciului.

SECȚIUNEA 6 – PRECIZIA FACTURĂRII  ȘI A  INFORMAȚIILOR DE CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă transmisă către noi. Putem, la propria noastră discreție, limita sau  anula cantitățile achiziționate de către o persoană, o gospodărie sau pe o  comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit, și / sau comenzile care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau  de expediere. În cazul în care vom modifica sau anula vreo comandă, vom încerca să vă notificăm prin contactarea e-mail și / sau la adresa de facturare / numărul de telefon furnizat în momentul în care comanda a fost făcută. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzi care, în opinia noastră exclusivă, par a fi introduse de către dealeri, comercianți sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații de cont curente, complete și exacte pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați prompt contul Dvs. și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numere de card de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile dumneavoastră și să Vă putem contacta dacă este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți politica noastră de Returnare.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora  nu deținem niciun control de monitorizare  sau  de intrare.

Recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că noi oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „așa cum este disponibil”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere asupra rezultatului utilizării  instrumentelor opționale ale terțelor părți.

Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și la propria discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați condițiile în care sunt furnizate instrumentele de către relevantul furnizor terț.

De asemenea putem oferi noi servicii în viitor și/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/sau servicii noi, sunt de asemenea, obiectul acestor Condiții de utilizare.

SECȚIUNEA 8 – LINK-URI ALE TERȚILOR

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot  include materiale de la terțe părți.

Link-urile terțelor părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri ale terțelor părți care nu ne sunt afiliate. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea lor și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate pentru orice materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Noi nu suntem răspunzători pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte operațiuni efectuate în legătură cu site-urile unor terțe părți. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile respectivelor terțe părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângeri, reclamații, preocupări sau întrebări referitoare la produsele terțelor părți ar trebui să fie îndreptate către aceste  terțe părți.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARII DE UTILIZATOR, FEEDBACK ȘI ALTE DEPUNERI

În cazul în care, la cererea noastră, trimiteți anumite observații specifice (de exemplu înregistrări la un concurs) sau fără vreo solicitare din partea noastră trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri, sau alte materiale, fie on-line, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricție, edita, copia, publica, distribui, traduce și utiliza în alt mod, în orice mediu, orice comentarii trimise către noi.

Nu suntem și nu vom fi obligați (1), de a menține orice comentariu confidențial; (2) de a plăti despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3), pentru a răspunde la orice comentarii.

Putem fără nicio obligație, dar nu suntem obligați de a monitoriza, edita sau elimina conținuturi considerate la discreția noastră a fi ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau care considerăm că încalcă proprietatea intelectuală vreunei părți sau a acestor Conditii de utilizare .

Sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu vor încălca nici un drept al oricărei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că observațiile dumneavoastră nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau să conțină vreun virus de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site asociat sau utilizatorii acestui site. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsa, să pretindeți o identitate falsă, inducându-ne în eroare pe noi și pe terțele părți, asupra originii oricăror observații. Sunteți unicii responsabili pentru comentariile Dvs. și asupra acurateții acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de Dvs. sau orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Introducerea de către Dvs. a informațiilor cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Revizuiți Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITĂȚI  ȘI OMISIUNI

Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau cu privire la Serviciul nostru care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxele de transport ale produselor, timpul de tranzit și disponibilitate.

Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inadvertențe sau omisiuni, precum și de a modifica sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație în cadrul Serviciului sau pe orice site asociat este incorectă, în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .

Noi nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau pe orice site asociat, inclusiv, fără a se limita la, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu este specificată nicio dată legată de actualizarea sau modificare a datelor aplicate  în cadrul Serviciului sau pe orice site, indicând faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site asociat au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții așa cum au fost stabilite în Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în scopuri ilicite; (b) pentru a solicita alte persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce reglementări, reguli, legi, ordonanțe provinciale, locale sau de stat, internaționale sau federale; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau ale altora; (e) de a hărțui, abuza, insulta, vătăma, defăima, calomnia, discredita, intimida, sau de a face orice discriminare bazată pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) de a prezenta informații false sau care induc în eroare; (g) de a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător, ce pot fi utilizați în vreun mod ce poate afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricarui site asociat, alte site-uri, sau a Internetului; (h) de a colecta sau de a urmări informațiile personale ale altora; (i) de a face spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, sau scrape; (J) pentru orice scop obscen sau imoral; (k) să interfereze sau să încalce elementele de securitate ale Serviciului nostru sau al vreunui site asociat, alte site-uri, sau a  Internetului.

Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului nostru  sau al vreunui site asociat în cazul violării oricăreia dintre aceste  utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 – DECLINARE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Noi nu putem reprezenta  sau garanta că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere.

Sunteți de acord că din când în când putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe răspunderea Dvs. Toate produsele și serviciile livrate către Dvs. prin intermediul serviciului nostru (exceptând cele menționate în mod expres de către noi), sunt furnizate „ca atare” și „așa cum este disponibil” pentru utilizarea dumneavoastră, fără nici o reprezentare, fără garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitate vandabilă, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, de titlu și de încălcare a normelor.

În nici un caz nu vor fi răspunzător  QWERTY SRL, directorii, funcționarii, angajații, filialele, agentii, contractori, stagiari, furnizorii, furnizorii noștri de servicii sau de licențe pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice fel de defecte directe sau indirecte, accidentale, punitive, speciale, sau derivate, de orice natură, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe bază de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspunderea strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea oricărui tip de serviciu sau oricărui  produs  procurat cu ajutorul serviciului nostru  sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod, de utilizarea  serviciului nostru  sau orice alt produs, incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării serviciului nostru  sau oricări conținut (sau produs) postat, transmis, sau altfel puse la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar și cu  informarea  accesibilității lor. Pentru că unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați QWERTY SRL și originea ei, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractorii, furnizorii de licențe, furnizorii de servicii, subcontractorii, internii si angajații săi, de orice pretenție sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor sau a documentelor care le încorporează prin referință, sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 – DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi desprinsă din acești termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 – REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților contractate înainte de data expirării contractuale, vor continua și după  rezilierea acestui acord, pentru toate scopurile.

Aceste Condiții de utilizare sunt efective, cu excepția cazului și până la denunțarea lor de către Dvs. sau noi. Puteți anula Termenii serviciului în orice moment, anunțându-ne că nu mai doriți să folosiți serviciile noastre sau în momentul încetării utilizării site-ului nostru.

În cazul în care considerăm că ați eșuat sau  bănuim că nu reușiți să vă conformați cu  termenii sau prevederile acestor Condiții de utilizare, putem de asemenea rezilia prezentul acord în orice moment, fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data expirării; și / sau în consecință, putem  nega accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 17 – ÎNTREGUL ACORD

Eșecul nostru de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Condiții de utilizare nu va constitui o renunțare a acestora.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul, constituie întregul acord și înțelegere între Dvs. și noi și guvernează utilizarea de către Dvs. a Serviciilor, înlăturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicări și propuneri, orale sau scrise, între noi și Dvs. (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului). Orice ambiguitate în interpretarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor nu va fi interpretată  împotriva părții de redactare.

SECȚIUNEA 18 – LEGI ȘI LITIGII

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care Vă punem la dispoziție servicii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

Litigiile care se vor naște din sau în legătură cu prezentul, inclusiv cele referitoare la validitatea, interpretarea, executarea sau desființarea lui vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă părțile nu vor ajunge la o soliție amiabilă, atunci litigiile vor fi inaintate spre soluționare instanțelor competente cele mai apropiate sediului QWERTY SRL, str. Decebal, nr. 42/21, Tg. Mureș, jud. Mureș, 405715, România.

SECȚIUNEA 19 – Forța majoră

Niciuna dintre părți nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/partială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră. Părtile iși vor aduce la cunostință de indată (maxim 5 zile lucrătoare) cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecintelor evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile calendaristice evenimentul de forță majoră nu incetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.

Forta majoră va fi probată conform legii în vigoare.

SECȚIUNEA 20 – MODIFICĂRI ALE TERMENILOR SERVICIULUI

Puteți revedea în orice moment cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului la această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor/Produselor prin postări ale actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea sau accesul continuu al site-ului sau al serviciului nostru, după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor, constituie o acceptare a acestor modificări.

SECȚIUNEA 21 – DATE DE CONTACT

Întrebări cu privire la Termenii serviciului ar trebui să fie trimise către noi la office@qwerty.ms.

Membru EcoDepo

Devii membru și vei primi informații relevante legate de sănătate, natură, noutăți, evenimente și oferte.

Mai mult, vei avea prioritate în rezervarea unui loc la evenimentele organizate de noi și vei primi oferte valabile doar membrilor EcoDepo.

 

BONUS: Vei primi un cadou surpriză în prima săptămână de la înscriere.

Felicitări! Ai devenit membru EcoDepo. Prima ta surpriză va sosi săptămâna acesta. Verifică-ți emailul zilele acestea.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Informații

Setările pentru cookie pe acest site sunt pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă. Dacă continuați să folosiți acest site fără a modifica setările cookie-urilor sau faceți clic pe "Accept" de mai jos, atunci sunteți de acord cu acest lucru.

Închide